Lansări

Another Crab’s Treasure este disponibil pe multiple platforme, inclusiv Game Pass

Aggro Crab a lansat aventura lor nautică, Another Crab’s Treasure, pe Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One, PC, PlayStation 5 și Game Pass pentru PC și consolă! Jocul poate fi achiziționat pentru 29,99 USD, iar pe Steam, Switch și PlayStation 5 beneficiază de o reducere de lansare de 10%.

Pentru a marca acest eveniment, echipa a pregătit un trailer de lansare animat și captivant. Coloana sonoră a jocului este, de asemenea, disponibilă pentru cumpărare pe Steam și alte platforme muzicale.

Another Crab’s Treasure este o aventură subacvatică, similară sufletelor, care te plasează într-o lume subacvatică prăbușită, afectată de un blestem misterios. În rolul Crabului solitar Kril, vei utiliza gunoiul în jurul tău ca obuze pentru a rezista atacurilor inamicilor. Explorează o lume vastă, descoperă peste 50 de obuze și folosește magia Umami pentru a-ți înfrânge adversarii.

Jocul promite o luptă provocatoare, dar accesibilă, și o experiență captivantă de explorare subacvatică. Another Crab’s Treasure oferă o poveste fascinantă și un gameplay dinamic, iar fanii genului Souls-like vor găsi multe de savurat în această aventură subacvatică.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *