Știri

Anno 1800 – săptămâna gratuită și reduceri disponibile pe toate platformele

Ubisoft a anunțat o oportunitate excelentă pentru iubitorii jocului Anno 1800. În perioada 2 noiembrie – 6 noiembrie, jocul va fi disponibil gratuit pe PC prin Ubisoft Connect, Epic și Steam, iar pe Xbox Series X | S și ​​PlayStation 5, din 9 noiembrie până pe 13 noiembrie.

Pe parcursul acestei Săptămâni Gratuite, jucătorii vor avea acces la întregul conținut principal al jocului, iar progresul lor se va păstra dacă decid să cumpere jocul. Pentru cei de pe PC, există și posibilitatea de a achiziționa Definitive Annoversary Edition pentru o experiență completă în Anno 1800. În plus, toți jucătorii vor putea beneficia de reduceri la joc, la abonamentele lansate anterior pe parcursul anului și la DLC-uri cosmetice.

De asemenea, Pachetul Cosmetic Pack 2, lansat la începutul acestei luni, este disponibil pentru cumpărare, oferind opțiuni suplimentare de personalizare. Jucătorii de pe consolele de nouă generație pot să-și invite prietenii să se alăture experienței în timpul Săptămânii Gratuite și pot câștiga recompense exclusive în perioada 9 noiembrie – 13 noiembrie.

Anno 1800, dezvoltat de Ubisoft Mainz, este un joc de construcție și strategie care se desfășoară în timpul Revoluției Industriale. Jocul oferă jucătorilor posibilitatea de a-și demonstra abilitățile de conducere în construirea de metropole gigantice, stabilirea de rețele logistice eficiente, colonizarea unor continente exotice și de a-și conduce adversarii în mod diplomatic, comercial sau militar.

Această oportunitate de a juca Anno 1800 gratuit și de a profita de reduceri este o veste excelentă pentru toți cei care iubesc jocurile de strategie și construcție de orașe. Nu ratați această ocazie de a explora lumea captivantă a Anno 1800 și de a vă testa abilitățile de dezvoltator urban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *