Știri

Anno 117: Pax Romana a fost anunțat – construiește Imperiul Roman în noul joc de strategie!

Ubisoft a dezvăluit o nouă intrare în seria sa de jocuri de strategie City Building, sub numele de Anno 117: Pax Romana. Prezentată în cadrul evenimentului Ubisoft Forward, această nouă experiență va transporta jucătorii înapoi în timpul Romei anului 117 d.Hr., oferindu-le oportunitatea de a prelua rolul unui guvernator roman și de a construi orașe prospere în provinciile Latium și Albion.

Similar cu alte jocuri din seria Anno, Anno 117: Pax Romana promite o varietate de opțiuni care vor influența progresul jocului, împreună cu o poveste bogată și mecanici de strategie complexe. Jucătorii vor fi nevoiți să gestioneze resursele, să dezvolte infrastructura și să se angajeze în diplomație pentru a-și consolida puterea în această perioadă tumultoasă din istorie.

Trailerul de anunț al jocului oferă o privire captivantă asupra gameplay-ului și a ambientului Romei antice, sugerând că jucătorii vor fi imersați într-o experiență autentică și captivantă.

Anno 117: Pax Romana este programat să fie lansat pentru PS5, Xbox Series X/S și PC în cursul anului 2025. Cu o combinație de istorie și strategie, acest titlu promite să ofere o experiență captivantă pentru fanii seriei Anno și pentru iubitorii de jocuri de strategie în general.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *