Știri

Animus Hub: Tot ce știm despre noul nume al Assassin’s Creed Infinity

Assassin’s Creed Infinity a fost redenumit oficial Animus Hub. Această aplicație va servi ca platformă centrală pentru lansarea de noi jocuri Assassin’s Creed și va continua povestea modernă a seriei. Iată tot ce știm până acum despre Animus Hub:

Ce este Animus Hub?

Animus Hub este o aplicație care va funcționa ca punct de lansare pentru viitoarele jocuri Assassin’s Creed. De asemenea, va găzdui povestea modernă a seriei, care a fost anterior împletită în jocurile principale.

Când va fi lansat Animus Hub?

Animus Hub va fi lansat cel târziu pe 15 noiembrie 2024, alături de Assassin’s Creed Shadows, primul joc major din franciză care va fi lansat prin intermediul platformei.

Pe ce platforme va fi disponibil Animus Hub?

Animus Hub va fi disponibil pe PC, PlayStation 5 și Xbox Series X/S.

Ce alte caracteristici va avea Animus Hub?

Pe lângă lansarea de jocuri și continuarea poveștii moderne, Animus Hub ar putea include și alte “experiențe” Assassin’s Creed, deși natura acestora nu a fost încă dezvăluită. Unii au speculat că ar putea include DLC-uri, reeditări ale jocurilor mai vechi sau chiar jocuri multiplayer.

De ce a fost redenumit Assassin’s Creed Infinity?

Ubisoft nu a oferit un motiv oficial pentru schimbarea numelui, dar unii au speculat că noul nume reflectă mai bine natura agregatoare a platformei.

Va avea Assassin’s Creed Shadows o poveste modernă?

Se pare că Assassin’s Creed Shadows nu va include o secvență de poveste modernă tradițională, deși jocul va folosi în continuare Animus ca dispozitiv narativ. Secvențele moderne vor fi mutate probabil în Animus Hub.

Ce altceva a spus Ubisoft despre Animus Hub?

Marc-Alexis Côté, producătorul executiv al francizei Assassin’s Creed, a declarat că Animus Hub va permite jucătorilor să lanseze “alte experiențe diferite”, dar nu a precizat ce ar putea implica acest lucru.
Côté a mai spus că Animus Hub este menit să continue povestea modernă a Assassin’s Creed, dar nu a explicat cum se va face acest lucru în practică.
Ubisoft a primit critici pentru protagonistul african al viitorului joc Assassin’s Creed, inclusiv de la miliardarul Elon Musk. Côté a declarat că aceste critici alimentează inutil ura și concepțiile greșite despre joc.
Concluzie:

Animus Hub este o evoluție semnificativă pentru franciza Assassin’s Creed, servind ca platformă centrală pentru lansarea de noi jocuri și continuarea poveștii moderne. Lansarea sa este iminentă, odată cu sosirea lui Assassin’s Creed Shadows pe 15 noiembrie 2024, așadar fanii pot aștepta cu nerăbdare să afle mai multe despre viitorul seriei.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *