Lansări

Animal Well: o aventură 2D metroidvania este acum disponibilă pe PS5, PC și Nintendo Switch

Billy Basso’s Animal Well, un titlu bizar 2D Metroidvania, este acum disponibil pentru PS5 (inclusiv prin PlayStation Plus Extra), PC și Nintendo Switch. Jucătorii sunt invitați să exploreze lumea captivantă a titlului, să spele prin peșteri și să dezvăluie numeroasele sale secrete. Puteți consulta trailerul de lansare pentru câteva indicii despre ce vă așteaptă în acest joc.

Cu o explorare neliniară, Animal Well vă oferă libertatea de a colecta articole în ordinea preferată. Aceste articole pot fi folosite în moduri diferite, ceea ce adaugă o doză de ingeniozitate în interacțiunile cu inamicii și mediul. Fiindcă nu sunteți înarmat cu puteri excepționale, ingeniozitatea va fi cheia supraviețuirii în această aventură.

Dezvoltatorii promit că jocul principal este doar începutul și că există ani de secrete de descoperit în Animal Well. Până acum, jocul a acumulat un Metascore impresionant de 91 din 18 recenzii critice, indicând o apreciere universală. Mulți recenzori au lăudat gama variată de secrete și surprize, alături de detalii vizuale bine lucrate. În timp ce o versiune pentru Xbox Series X/S nu a fost încă anunțată, fanii sunt încurajați să fie pe fază pentru eventuale actualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *