Lansări

ANARCHITECTS este disponibil acum pe Meta Quest

Squido Studio și-a lansat titlul gratuit, Anarchitects, în Early Access pe Meta Quest. Este un nou joc social sandbox VR/MR care combină creativitatea și colaborarea. Jucătorii se pot scufunda într-un univers bogat, interactiv, construind, jucând și împărtășind cu aproape 200 de obiecte unice, fie singuri, fie cu până la 10 prieteni în timp real.

Anarchitects le permite jucătorilor să proiecteze mini-jocuri și să socializeze fără efort, nefiind nevoie de abilități de codare. Datorită instrumentelor creative ușor de utilizat și a unui sistem de glisare și plasare, jucătorii pot regla gravitația, manipula elementele fizice și pot proiecta simulări în câteva minute.

Jocul introduce un sistem de interacțiune dinamic, bazat pe fizică, care implică entități cunoscute sub numele de Celestials și omologii lor ciudați, numite Dummies, care îmbunătățesc experiența generală, permițând jucătorilor să construiască și să se joace simultan.

Actualizări regulate, organizate pe sezoane tematice, adaugă noi obiecte și funcții pentru a menține jocul proaspăt și captivant. Anarchitects este free-to-play, dar sunt disponibile articole cosmetice suplimentare pentru cumpărare, oferind peste 300 de combinații pentru a personaliza experiențele jucătorilor.

Experimentați universul bogat și haotic al jocului acum pe Meta Quest!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *