Știri

Amplu val de interdicții pe CS2 în primele zile ale anului

După o scurtă pauză de sărbători, Valve a revenit cu forțe proaspete, abordând problema trișorilor în Counter-Strike 2. În primele zile ale lui ianuarie, jocul a fost zguduit de un val masiv de interdicții, afectând chiar și cel mai bun jucător al Premierului.

Trișarea a fost o problemă persistentă în CS2 de la lansarea sa în septembrie. În ciuda unor probleme tehnice semnalate de comunitate, cum ar fi ratele de bifare scăzute sau erorile de matchmaking, prezența trișorilor a fost cea mai gravă amenințare.

Chiar și cu eforturile Valve de a îmbunătăți sistemul anti-cheat în CS2, rezultatele nu au fost întotdeauna conforme cu așteptările. În luna decembrie, jucătorii au raportat interdicții „fals pozitive de la VAC”, ceea ce înseamnă că au fost suspendați fără a fi vinovați de trișare. Această situație a sporit precauția jucătorilor și a adus pagube nevinovaților prin valurile de interdicții.

Cu primul Major CS2 apropiindu-se, programat să aibă loc în Copenhaga în martie, Valve are în vedere atât îmbunătățirea sistemului anti-cheat, cât și soluționarea problemelor tehnice semnalate de comunitate. Calificările pentru acest eveniment important încep în această lună, iar comunitatea așteaptă cu nerăbdare o experiență competitivă mai curată și mai echitabilă în Counter-Strike 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *