Trailere

Amnesia: The Bunker șochează cu actualizarea de Halloween – modul Shellshocked aduce provocări noi

Frictional Games, dezvoltatorul celebrului joc de groază “Amnesia: The Bunker”, a lansat o actualizare majoră cu o tematică de Halloween care aduce schimbări semnificative în joc. Această actualizare introduce un mod de dificultate numit “Shellshocked” care va testa abilitățile jucătorilor la maximum.

Modul Shellshocked este cunoscut pentru creșterea dificultății jocului prin restricționarea zonelor de refugiu ale jucătorilor. Biroul de administrare, în special, a devenit mai puțin sigur, deoarece ușile acestuia sunt acum făcute din lemn, permițând unor inamici să pătrundă mai ușor. Acest mod adaugă și un element de randomizare, amestecând locațiile obiectelor și capcanelor din joc, oferind o experiență proaspătă și tensionată la fiecare reluare.

De asemenea, actualizarea aduce două moduri de joc noi: modul Shell Shock și modul personalizat. Aceste moduri includ schimbări precum comportamentul imprevizibil al Stalker, un sistem de sănătate mai dificil și locații aleatorii pentru obiecte cheie.

Printre alte îmbunătățiri aduse de această actualizare se numără suportul pentru 120 FPS pe PC, îmbunătățiri ale gameplay-ului, rezolvarea mai multor probleme și erori, și o serie de ajustări pentru a oferi jucătorilor o experiență mai captivantă și mai fluidă în lumea înfricoșătoare a “Amnesia: The Bunker”.

Cu aceste noutăți semnificative, “Amnesia: The Bunker” rămâne un joc esențial pentru fanii genului de groază. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum jucătorii se vor descurca cu noul mod Shellshocked și cu provocările sale surprinzătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *