Trailere

AMD anunță un pachet special: procesoare Ryzen 7000 și GPU-uri Radeon 7000 cu Avatar: Frontiers of Pandora

AMD a dezvăluit un pachet special de jocuri, împachetând cele mai recente procesoare Ryzen 7000 și GPU-uri Radeon 7000 cu jocul anticipat de la Ubisoft, Avatar: Frontiers of Pandora. Acest anunț aduce o experiență captivantă de gaming, oferindu-le jucătorilor acces la hardware-ul de ultimă generație împreună cu universul magic al lui James Cameron, plasat în Pandora.

Procesoarele Ryzen 7000, variind de la modelele cu 6 nuclee la cele cu 16 nuclee, oferă diferite niveluri de performanță pentru a satisface toate preferințele jucătorilor. Împreună cu seria Radeon 7000 GPU, care cuprinde șase modele, de la Radeon RX 7600 la RX 7900 XTX, AMD oferă performanțe grafice excelente pentru o experiență de gaming de calitate.

Avatar: Frontiers of Pandora, plasat în lumea magică și mistică a filmului Avatar, oferă jucătorilor o experiență captivantă înaintea evenimentelor din Avatar: The Way of Water. Jucătorii pot explora o nouă regiune în Pandora, denumită Frontiera de Vest, aducând astfel un plus de conținut și provocări în universul lor de gaming.

Oferta specială se aplică și la procesoarele de laptop Ryzen și GPU-urile mobile Radeon 7000M, extinzând astfel accesul la acest pachet captivant la o gamă mai largă de produse AMD. Cumpărătorii anumitor modele de procesoare vor primi coduri pentru a descărca Avatar: Frontiers of Pandora, iar această ofertă se extinde inclusiv la GPU-urile mobile Radeon 7000M.

Pachetul special este disponibil până pe 30 decembrie, iar jucătorii au posibilitatea de a valorifica codurile până la 27 ianuarie în anul viitor. AMD continuă să ofere astfel de pachete atractive, consolidându-și poziția în industria gaming-ului și oferind fanilor posibilitatea de a se bucura de performanța de top a noilor procesoare Ryzen 7000 alături de aventura captivantă din Avatar: Frontiers of Pandora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *