Știri

Amazon și Crystal Dynamics anunță un serial Tomb Raider în parteneriat extins

Amazon și Crystal Dynamics își consolidează parteneriatul prin dezvăluirea planurilor pentru un nou serial live-action Tomb Raider, confirmând astfel că colaborarea lor nu se limitează doar la jocuri video. Emisiunea va fi disponibilă exclusiv pe serviciul de streaming al Amazon, Prime Video.

Anunțul a fost făcut astăzi, 14 mai, de către Amazon Games, iar serialul va face parte din acordul extins între Amazon, MGM Studios și Crystal Dynamics. Phoebe Waller-Bridge, cunoscută pentru regia spectacolului Fleabag, va fi responsabilă de scrierea și producerea serialului.

Noul serial live-action Tomb Raider se va alătura altei producții recente, și anume serialul animat “Tomb Raider: The Legend of Lara Croft”, care va fi lansat pe Netflix în acest an. Acest spectacol animat va fi canon pentru cea mai recentă trilogie Tomb Raider a Crystal Dynamics.

Detaliile despre noul serial live-action și legătura sa cu universul jocurilor Tomb Raider rămân deocamdată neclare. Cu toate acestea, colaborările recente ale Crystal Dynamics cu Wizards of the Coast, Netflix și acum Amazon demonstrează interesul crescut pentru readucerea în prim-plan a emblematicului personaj Lara Croft și a francizei Tomb Raider.

În timp ce așteptăm mai multe detalii despre noile proiecte, anunțurile recente au reînviat interesul pentru această franciză de lungă durată și au stârnit curiozitatea fanilor cu privire la ce urmează în viitor pentru aventurile captivante ale lui Lara Croft.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *