Știri

Amazon Prime Gaming oferă 9 jocuri gratuite pentru mai 2024: incluzând Fallout 3 și Tomb Raider

Amazon a dezvăluit lista de jocuri gratuite disponibile pentru abonații Prime Gaming în luna mai 2024. În această lună, primele gratuite includ nu mai puțin de nouă titluri, printre care se numără câteva versiuni AAA și alte oferte interesante.

Printre titlurile de top se numără Fallout 3 și Tomb Raider, ambele ediții complete ale jocurilor anului. De asemenea, este inclus LEGO Star Wars 3: The Clone Wars, care va fi disponibil și pentru streaming gratuit prin Amazon Luna până la sfârșitul lunii.

Lista completă a jocurilor gratuite oferite în mai 2024 de Amazon Prime Gaming include: Fallout 3: GOTY Edition (available since April); Fallout: New Vegas (available since April); Fortnite Battle Royale; Fortnite Festival; LEGO Fortnite; LEGO Star Wars: The Complete Saga; LEGO Star Wars 3: The Clone Wars; Rocket Racing; Trackmania.

Este important de menționat că aceste oferte sunt disponibile exclusiv pentru membrii Prime din anumite țări precum SUA, Marea Britanie, Canada, Franța, Germania, Italia și Spania. De asemenea, membrii Amazon Prime care folosesc serviciul de streaming Amazon Luna pot beneficia de jocurile Fallout 3 și New Vegas, care vor rămâne disponibile până în octombrie 2024.

În plus, promoțiile lunii mai includ și câteva oferte orientate către jucătorii ocazionali, inclusiv titluri de aventură cu obiecte ascunse și alte oferte interesante.

Amazon Prime Gaming continuă să ofere beneficii substanțiale pentru abonații săi, oferind lunar o selecție largă și variată de jocuri gratuite, menite să satisfacă diversele gusturi ale comunității de jucători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *