Știri

Amazon Prime confirmă sezonul 2 pentru serialul Fallout

După ce a fost lansat pe Amazon Prime săptămâna trecută și a primit aprecieri general pozitive de la critici și public, nu este o surpriză că serialul „Fallout” va reveni pentru un al doilea sezon, anunță oficialii Amazon.

„Fallout se va întoarce pentru sezonul 2”, a declarat Amazon într-un anunț pe Twitter.

Rapoartele despre un al doilea sezon al serialului au început să apară cu puțin timp înainte de premiera primului sezon, indicând că producția va fi mutată în California pentru filmările celui de-al doilea sezon, beneficiind de credite fiscale în valoare de 25 de milioane de dolari acordate de statul California.

Aprecierea critică a serialului „Fallout” a generat și un interes crescut pentru jocurile dezvoltate de Bethesda. „Fallout 76” a atins recent un vârf de utilizatori simultani pe Steam, iar „Fallout 4” și „New Vegas” au înregistrat creșteri semnificative în implicarea jucătorilor. În Europa, „Fallout 4” a fost cel mai bine vândut joc săptămâna trecută, cu o creștere impresionantă a vânzărilor cu 7.500% față de săptămâna anterioară. De asemenea, titlul gratuit pentru mobil „Fallout Shelter” a înregistrat o creștere semnificativă a descărcărilor și a veniturilor.

Pe 25 aprilie, „Fallout 4” va primi mult așteptatul Next-Gen Update, care va aduce suport pentru 60 FPS, rezoluții mai mari, optimizare completă pentru Steam Deck și multe altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *