Știri

Amazon Games va publica un joc de curse open-world al Maverick Games

Maverick Games, un studio independent AAA format de foștii dezvoltatori de la Playground Games, cunoscuți pentru munca lor la franciza Forza Horizon, a făcut un alt pas important în dezvoltarea primului său titlu. Amazon Games a anunțat că va fi editorul pentru acest nou joc de curse open-world, care va fi bazat pe narațiuni captivante. Jocul este în prezent în dezvoltare pentru PS5, Xbox Series X/S și PC.

Maverick Games a fost dezvăluit oficial în ianuarie anul trecut, cu o viziune clară de a construi un studio dedicat dezvoltatorilor, promovând un mediu de creativitate și asumare de riscuri. Mike Brown, șeful studioului și directorul de creație, a declarat: „Am înființat Maverick Games cu o viziune clară: să construim un studio dedicat dezvoltatorului, care să stimuleze un mediu de creativitate și asumare de riscuri. Această abordare dă putere echipei noastre să producă cea mai excepțională lucrare din cariera lor. Și, în cele din urmă, asta înseamnă că creăm un joc de care jucătorii noștri se vor îndrăgosti.”

Christoph Hartmann, VP Amazon Games, a adăugat: „În căutarea noastră globală continuă pentru echipe de dezvoltare talentate care construiesc titluri convingătoare pe care jucătorii le vor iubi, Maverick Games s-a remarcat ca un studio care poate oferi pe toate fronturile. Mike și echipa sa sunt pachetul total – dezvoltatori de jocuri dovediți, care sunt maeștri în meseria lor și nu sunt mulțumiți de status quo-ul. Viziunea lor pentru acest joc este proaspătă și inovatoare și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm alături de ei pentru a-l aduce jucătorilor din întreaga lume.”

Detalii suplimentare despre joc, inclusiv o dată de lansare, nu au fost încă dezvăluite. Cu toate acestea, colaborarea cu Amazon Games este un semn pozitiv pentru proiect, promițând resurse și suport de top pentru a aduce acest titlu ambițios pe piață.

Această nouă adăugare se alătură portofoliului în creștere al Amazon Games, care include titluri majore precum New World, Lost Ark, și viitorul titlu Tomb Raider de la Crystal Dynamics.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *