Știri

Alpha închisă din Marvel Rivals aduce 19 eroi și trei moduri de joc

NetEase Games a anunțat că Marvel Rivals va găzdui o alfa închisă între 10 și 20 mai, oferind oportunitatea pentru 30.000 de jucători din Statele Unite și Canada să experimenteze shooter-ul cu eroi 6v6.

În această alfa închisă, jucătorii vor putea alege dintr-o gamă impresionantă de 19 personaje jucabile, inclusiv favoriții fanilor precum Spider-Man, Iron Man și Thor, dar și personaje mai puțin cunoscute precum Mantis sau Luna Snow.

Trebuie menționat că alfa închisă va oferi trei moduri de joc distincte: Dominație, Convoi și Convergență, fiecare aducând propriile provocări și strategii.

De asemenea, jucătorii vor putea explora trei hărți diferite, inclusiv locații intrigante precum Palatul Regal și Calea Yggdrasil din Yggsgard, alături de Tokyo 2099: Shin-Shibuya.

Pe lângă gameplay-ul captivant, alfa închisă va servi și ca o oportunitate pentru dezvoltatori să primească feedback important din partea comunității, contribuind astfel la îmbunătățirea jocului înainte de lansarea oficială.

Cu suport pentru controlere și cerințe de sistem recomandate, Marvel Rivals promite să ofere o experiență captivantă pentru fanii Marvel și pasionații de jocuri de acțiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *