Trailere

Alone in the Dark dezvăluie un nou gameplay

Cufundă-te în cartiere sumbre și în situații periculoase, punând la îndoială ce este real și ce nu. Muniția este puțină, iar monștrii sunt pur material de coșmar – uneori este mai bine să fugiți și să evitați luptele.

Scenele vor varia în funcție de dacă jucați ca Emily sau Edward, ceea ce face ca merită să experimentați ambele perspective cu două jocuri. Cu toate acestea, oricât de sigur ar părea un moment, valul se poate întoarce rapid…

Alone in the Dark este o scrisoare de dragoste către originalul revoluționar, care le permite jucătorilor să experimenteze o poveste bântuitoare prin ochii unuia dintre cei doi protagoniști: joacă în rolul lui Edward Carnby, interpretat de David Harbour (Stranger Things, Hellboy), sau Emily Hartwood, interpretată de Jodie Comer (Free Guy, Killing Eve) în acest joc clasic de supraviețuire horror reimaginat, în care Psychological Horror se întâlnește gotic sudic. Explorează-ți împrejurimile, luptă cu monștri, rezolvă puzzle-uri și descoperă adevărul tulburător al Conacului Derceto.

Povestea captivantă a lui Mikael Hedberg (SOMA, Amnesia: The Dark Descent), designul excepțional de monstru al legendarului colaborator Guillermo del Toro Guy Davis și melodiile bântuitoare ale Doom Jazz ale legendei Jason Köhnen se unesc pentru a crea o experiență de groază de supraviețuire înfricoșătoare și atmosferică.

Alone in the Dark este dezvoltat de Pieces Interactive în Suedia și va veni pe PC, Xbox Series S/X și PlayStation®5 pe 16 ianuarie 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *