Trailere

Alien: Rogue Incursion – primul trailer de joc prezintă o explorare înfricoșătoare

Alien: Rogue Incursion, noul titlu VR de la Survios, promite o experiență înfricoșătoare atunci când va fi lansat în vacanța 2024 pe PlayStation VR2, Meta Quest 3 și Steam VR. Primul trailer de joc a debutat recent în cadrul evenimentului Sony, oferind fanilor o privire asupra atmosferei terifiante și a mediilor SF industriale specifice universului Alien.

Deși trailerul este încă o lucrare în curs de desfășurare și nu reprezintă produsul final, toate elementele clasice ale unei experiențe Alien sunt prezente: medii industriale, Facehuggers care ies încet din ouă și Xenomorfi care se târăsc pe pereți. Jucătorii vor dispune de o armă, dar eficiența ei împotriva amenințărilor rămâne de văzut.

Povestea jocului este complet originală și introduce Xenomorfi „îngrozitor de resurse”, promițând o nouă abordare în universul Alien. Deși jocul a fost anunțat pentru console, PC și VR, Survios și 20th Century Games nu au confirmat încă dacă va exista o versiune non-VR. Fanii sunt încurajați să rămână atenți pentru mai multe actualizări în viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *