Știri

Alan Wake aduce lumina în întunericul Dead by Daylight pe 30 ianuarie

Alan Wake, celebrul personaj din jocurile dezvoltate de Remedy Entertainment, se pregătește să facă trecerea către un alt loc întunecat, apărând în universul Dead by Daylight. Dezvoltatorul Behavior Interactive s-a asociat cu Remedy Entertainment pentru a introduce pe Alan Wake în Dead by Daylight, un titlu multiplayer asimetric cu elemente horror.

Data de 30 ianuarie este stabilită pentru debutul lui Alan Wake în calitate de Supraviețuitor în cadrul Dead by Daylight. În prezent, jucătorii au posibilitatea de a testa personajul în versiunea de testare publică limitată a jocului pe platforma Steam. Pentru a avea o idee mai clară despre cum se integrează Alan Wake în Dead by Daylight, puteți viziona trailerul special dedicat acestui eveniment.

În ceea ce privește povestea din spatele apariției lui Alan Wake în The Fog, acesta a căzut în mrejele Entității în timp ce încerca să evadeze din Dark Place, schimbându-și astfel destinația din The Dark Place în The Fog.

Odată cu sosirea lui Alan Wake, jocul Dead by Daylight primește un modificator special cu durată limitată numit “Lights Out”. Acest modificator transformă atmosfera jocului, accentuând întunericul și eliminând unele dintre instrumentele obișnuite ale Supraviețuitorilor.

Colaborarea dintre Dead by Daylight și Alan Wake se alătură unei serii de parteneriate cu alte IP-uri, precum Resident Evil, Alien, Child’s Play și chiar Nicholas Cage.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *