Trailere

Aidan Gallagher ne introduce în lumea duală a lui Persona 3 Reload într-un nou trailer live-action

Într-un trailer live-action captivant, Aidan Gallagher, cunoscut pentru rolul său în The Umbrella Academy, aduce viață personajelor din Persona 3 Reload, un remake al jocului de rol clasic lansat inițial în 2006. Lansarea mondială a acestui remake este programată pentru 2 februarie, iar trailerul oferă o privire fascinantă în lumea duală a personajelor, trecând de la lumea reală la The Dark Hour.

Persona 3 Reload urmărește aventurile SEES din Academia Gekkoukan, care se confruntă cu amenințări din lumea Dark Hour pentru a proteja orașul de Umbre. Jucătorii vor explora Tartarus, un turn plin de pericole, pentru a descoperi adevărul alături de Persona lor. Remake-ul aduce îmbunătățiri semnificative în imagini și coloana sonoră, revitalizând experiența clasică.

Lansarea jocului este programată pentru Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 și PC, inclusiv disponibilitatea pe Game Pass încă de la lansare. Deși versiunea pentru Nintendo Switch nu este planificată inițial, Atlus a lăsat deschisă posibilitatea unei versiuni ulterioare. Detalii despre DLC-urile disponibile la lansare pot fi consultate aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *