Trailere

Aggro Crab Another Crab’s Treasure Demo este disponibil acum

Aggro Crab, studioul din spatele jocurilor captivante precum “Going Under,” aduce acum bucuria unui demo pentru jocul lor recent – “Another Crab’s Treasure,” în cadrul evenimentului Steam Next Fest. Acest demo oferă jucătorilor oportunitatea de a explora o lume subacvatică tulburată și de a se confrunta cu șefi temibili în lupte captivante.

Demo-ul va include două niveluri explorabile și trei lupte unice cu șefii, oferind aproximativ două ore de joc rejucabil. În plus, opțiunile de asistență, care vor fi prezente în versiunea finală a jocului, precum o fereastră de parare suplimentară, sunt disponibile și în acest demo.

Nick Kaman, șef de studio și director artistic la Aggro Crab, a explicat: “Pentru prima dată, vei fi capabil să ajustezi dificultatea într-un suflet asemănător. Nu vă înșelați, jocul nostru nu este ușor doar pentru că seamănă mai mult cu Spongebob decât cu Sekiro. Dar fie că ești nou în acest gen, fie că ți se pare că mecanica este inaccesibilă, sau poate că acest tip de masochism pur și simplu nu este pentru tine, vrem să existe opțiuni care să te permită să te bucuri de joc la maximum! Dacă vrei să renunți complet la luptă, există chiar și o opțiune de a scoate o armă!”

Studioul a decis să lanseze demo-ul mai devreme decât programat pentru a avea suficient timp pentru a lua în considerare feedback-ul jucătorilor. Cu o concurență puternică în genul Soulslike, echipa Aggro Crab dorește să se asigure că jocul lor se descurcă excelent și îi satisface pe jucători.

“Another Crab’s Treasure” este o aventură asemănătoare sufletelor, plasată într-o lume subacvatică afectată de un blestem misterios. Jucând în rolul lui Kril, un crab sihastru, vei transporta gunoiul în jurul tău pentru a rezista atacurilor inamicilor de dimensiuni mult mai mari. Trebuie să te lansezi într-o vânătoare epică de comori pentru a-ți recupera carapacea și a dezvălui secretele întunecate din adâncurile oceanului poluat.

Caracteristicile jocului includ:

Lupte provocatoare, dar accesibile, asemănătoare sufletelor.
O lume subacvatică grandioasă, gata să fie explorată.
Peste 50 de obuze de încercat și de apărat de atacatori.
Puternica magie Umami pentru a-ți învinge dușmanii.
Mult Prea Multi Crabi – aventura te așteaptă!
Pentru fanii genului Soulslike și pentru cei în căutare de experiențe de joc captivante, demo-ul lui “Another Crab’s Treasure” este o oportunitate excelentă de a descoperi acest titlu inovator.