Lansări

Age of Wonders 4: Primal Fury va fi dezlănțuit pe 27 februarie 2024

Paradox Interactive și Triumph Studios au dezvăluit data lansării pentru Age of Wonders 4: Primal Fury, un nou pachet de conținut pentru jocul de strategie fantasy premiat. Lansarea este programată pentru 27 februarie 2024 și va fi disponibil pe PC, PlayStation 5 și Xbox Series X|S. Jucătorii care au achiziționat Ediția Premium a Age of Wonders 4 sau Expansion Pass vor primi Primal Fury fără costuri suplimentare.

Age of Wonders 4: Primal Fury aduce noi elemente în joc, inclusiv o Cultură Primară tematică, noi Tome de magie și creaturi sălbatice. Noua Cultură Primară le permite conducătorilor să-și modeleze imperiul în jurul stăpânirii fiarelor și naturii, atât din punct de vedere fizic, cât și spiritual. Jucătorii vor explora și utiliza noi vrăji din Tome of Fey Mists și Tome of Stormborne pentru a-și îmbunătăți tactica în bătălii.

Primal Fury va fi disponibil la un preț sugerat de 9,99 USD/8,49 GBP/9,99 EUR. De asemenea, jucătorii vor beneficia de Actualizarea Wolf gratuită, care adaugă noi funcții și îmbunătățiri solicitate de comunitatea Age of Wonders, precum o reluare a necromanției, noi articole generate aleator și recompense de război pentru a ghida mai eficient aliații în conflicte.

Caracteristici cheie ale Age of Wonders 4: Primal Fury includ o nouă Cultură Primară, Tomuri de magie inedite, forme fizice noi și monturi, unități de animale sălbatice adiționale și un conținut nou pentru tărâm. Jucătorii vor putea descoperi și explora aceste adiții captivante începând cu 27 februarie 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *