Trailere

Age of Wonders 4: Empires & Ashes se lansează în Battle pentru PC, Xbox Series X|S și PlayStation 5

Paradox Interactive și Triumph Studios au adus astăzi o veste bună pentru fanii jocului de strategie Age of Wonders 4, lansând expansiunea “Empires & Ashes.” Aceasta reprezintă cea mai mare adăugare de conținut până în prezent pentru joc și aduce elemente precum cultura Reaver, forma aviară, condiții de victorie suplimentare și multe altele. Această expansiune este disponibilă pe PC, Xbox Series X|S și PlayStation 5 la prețul de 19,99 USD/16,99 GBP/19,99 EUR.

În Age of Wonders 4: Empires & Ashes, jucătorii vor fi conduși de cultura Reaver, care combină magia cu tehnologia pentru a construi mașini de război puternice și pentru a cuceri orașele inamice. O altă noutate este forma aviară, care adaugă o dimensiune strategică interesantă jocului. De asemenea, expansiunea aduce patru noi tomuri și o nouă mecanică de victorie numită “Sigilile Puterii.” Jucătorii vor putea experimenta toate aceste noutăți în două noi misiuni de poveste.

Empires & Ashes vine însoțită de o actualizare gratuită numită “Golem,” care adaugă mai multe caracteristici jocului pentru toți jucătorii. Această actualizare aduce un “Item Forge” pentru crearea de echipamente speciale, coordonarea războiului, revizuirea trăsăturilor formei, evenimente noi în joc, îmbunătățiri ale gameplay-ului pe apă și o interfață de carte de vrăji actualizată.

Cu aceste noi adiții, Age of Wonders 4 continuă să ofere o experiență captivantă pentru fanii strategiilor fantastice. Etichetele pentru acest articol includ Age of Wonders 4, Empires & Ashes, expansiune, joc de strategie, Paradox Interactive, Triumph Studios, cultura Reaver, forma aviară, Sigilile Puterii, actualizare gratuită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *