Știri

Age of Mythology: Retold vine pe PC și Xbox în 2024

Microsoft a confirmat că Age of Mythology: Retold va fi lansat pe PC și Xbox în cursul anului 2024. După un an și jumătate de la anunțul inițial, jocul primește în sfârșit o fereastră oficială de lansare.

În lumina acestei noi, versiunea pentru PC a jocului este acum disponibilă și pe lista de dorințe pe Steam. Anunțul ferestrei de lansare a fost însoțit de un nou trailer, prezentat de directorul artistic Melinda Rose. Trailerul oferă o privire asupra unor elemente noi, inclusiv unități precum Medusa, Pegasus și Cerberus, care vor fi incluse în Age of Mythology: Retold. De asemenea, trailerul dezvăluie noua copertă pentru joc.

Anunțat inițial în octombrie 2022, cu ocazia celei de-a 25-a aniversare a francizei Age of Empires, Age of Mythology: Retold promite să fie o remasterizare extinsă a jocului original, similar cu Age of Empires 2: Definitive Edition.

În ciuda anunțului inițial, care nu a oferit prea multe detalii despre joc, fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă ce aduce Age of Mythology: Retold și cum va fi remasterizat pentru a îmbunătăți experiența de joc a acestei legende a strategiilor în timp real.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *