Știri

Age of Empires Mobile se lansează în august, vă puteți preînregistra acum

World’s Edge și TiMi Studio Group au dezvăluit primele detalii despre Age of Empires Mobile pentru platformele iOS și Android. Jocul va include mecanici de joc populare din seria Age of Empires, precum construirea bazelor și bătăliile PvP, optimizate pentru experiența mobilă cu comenzi specifice.

Deși nu există încă o dată oficială de lansare, pagina sa de prezentare pe iOS indică o așteptare până la 19 august 2024. Age of Empires Mobile va oferi jucătorilor posibilitatea de a alege dintre o varietate de lideri istorici, inclusiv Regele Arthur, Ioana d’Arc, Iulius Cezar, Leonidas I și Regina din Saba. Fiecare lider are propriile sale talente, iar învățarea modului de a le folosi în mod sinergic este crucială atât în meciurile PvP, cât și în cele PvE.

Brayden Fan, directorul general al TiMi Studio Group, a explicat: „Am crescut jucând Age of Empires pe computerele noastre și credem că putem oferi o experiență nouă, dar la fel de interesantă pentru jucătorii de pe mobil cu Age of Empires Mobile.” Jucătorii vor putea construi imperii masive, forma alianțe și lupta pentru a-și dovedi superioritatea.

TiMi Studio Group are experiență în dezvoltarea unor experiențe mobile pentru francize de top precum Call of Duty Mobile și Pokémon Unite. În timp ce World’s Edge a fost înființată în 2019 pentru a supraveghea dezvoltarea jocurilor din seria Age of Empires de la alte studiouri partenere, având în vedere istoricul său de succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *