Lansări

Agatha Christie – Murder on the Orient Express disponibil acum pe console și PC

Editorul Microids și Microids Studio Lyon au lansat cu mândrie jocul “Agatha Christie – Murder on the Orient Express”, disponibil acum pentru multiple platforme, inclusiv Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S și PC. Această versiune modernizată a capodoperei atemporale a Agatha Christie, plasată în 2023, promite o experiență captivantă în care jucătorii vor călători prin diverse orașe renumite, de la Boston la Veneția și Geneva.

Jucătorii vor avea ocazia să preia rolurile a doi detectivi geniali: legendarul Hercule Poirot și noul personaj Joanna Locke. Ei vor explora medii iconice, rezolva puzzle-uri complexe și interoga o gamă largă de personaje intrigante pentru a dezlega misterul crimei de pe Orient Express. Cu fiecare indiciu descoperit, conversație purtată și alegere făcută, detectivii se vor apropia de adevărul din spatele acestei povești complexe.

Jocul promite să aducă întorsături surprinzătoare și dezvăluiri care vor schimba jocul în fiecare etapă a investigației, oferind astfel o experiență captivantă pentru toți fanii Agatha Christie și ai jocurilor de detectivi.

Microids Studio Lyon va prezenta “Agatha Christie: Murder on the Orient Express” în cadrul unei sesiuni speciale live pe 9 octombrie, unde echipa de dezvoltare va dezvălui caracteristicile unice ale jocului și va răspunde la întrebări din partea comunității.

Pentru cei pasionați de poveștile lui Agatha Christie și de jocurile de detectivi, “Murder on the Orient Express” reprezintă o oportunitate de a explora o poveste clasică într-un mod inedit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *