Știri

Află când va avea loc Tokyo Game Show 2024

Organizatorul Computer Entertainment Supplier’s Association a dezvăluit detalii importante despre Tokyo Game Show 2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente din industria jocurilor video. Evenimentul va avea loc între 26 și 29 septembrie, iar tema acestui an este “Trailblaze the World through Gaming”.

Key Visual-ul principal pentru Tokyo Game Show 2024 a fost dezvăluit și este creat de talentatul ilustrator Kukka. Arta prezintă o paletă vibrantă de culori, cu un accent evident pe alb și albastru, și promite să atragă atenția participanților la eveniment.

Tokyo Game Show este tradițional un punct focal pentru dezvoltatorii japonezi, oferindu-le o platformă pentru a-și prezenta cele mai recente jocuri publicului intern și internațional. Companii precum Square Enix și Capcom sunt obișnuite să fie prezente, dar evenimentul oferă, de asemenea, oportunitatea altor studiouri mai mici să-și facă cunoscute titlurile viitoare.

Deși încă este devreme, nu s-au confirmat încă toate companiile care vor participa la Tokyo Game Show 2024. Cu toate acestea, pe măsură ce se apropie evenimentul, este de așteptat să vedem o varietate de studiouri și companii care își anunță prezența.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *