Știri

Aerofly FS Flight Simulator oferă experiența aeriană supremă pe mobil și PC prin STEAM

Doamnelor și domnilor, acesta este căpitanul dumneavoastră! Specialistul în simularea jocurilor, IPACS, este mândru să invite aspiranții piloți și potențialii copiloți să-și descarce și să-și încerce abilitățile în Aerofly FS Flight Simulator, cea mai bună experiență aeriană pe dispozitive compatibile iOS®, Android™ și pe PC prin STEAM™. Lansat cu succes de către jucători și fani din întreaga lume, Aerofly FS Flight Simulator este actualizat continuu cu conținut suplimentar și caracteristici unice. Experimentați direct cum se simte să piloți avioane de linie, elicoptere, luptători, planoare, avioane istorice și acrobatice într-o lume fotorealistă, cu carlinge bogat detaliate și peisaje uimitoare.

Aerofly FS te provoacă să explorezi lumea zborului cu o flotă mare de aeronave foarte detaliate, cu cabine de pilotaj 3D complet animate și interactive și sisteme codificate personalizat. Zboară cu avioane complexe, elicoptere, avioane de afaceri, avioane de luptă și păsări de război, avioane de aviație generală, avioane cascadorii acrobatice și chiar planoare prin medii fotorealiste.

Jocul este adaptat jucătorilor de toate nivelurile de experiență și este un adevărat simulator de ultimă generație, cu o interfață de utilizator intuitivă și ușor de utilizat, precum și motoare grafice și fizice personalizate care utilizează tehnologie de ultimă generație, cum ar fi suportul pe 64 de biți, procesare multi-core, suport nativ pentru Vulkan și realitate virtuală (VR), o simulare multicorp în timp real și o simulare aerodinamică complexă. Unele caracteristici pot varia în funcție de versiune.

Pășește-te în cabina de zbor a avionului tău preferat sau bucură-te de un zbor relaxant peste țară într-o pasăre de război. Descoperiți locuri noi zburând într-una dintre numeroasele misiuni personalizate sau deveniți un pilot de avion virtual și alegeți dintre zeci de mii de zboruri reale ale companiilor aeriene. Urmăriți progresul în carieră cu noua funcție de jurnal de zbor sau încercați să obțineți toate realizările în toate categoriile de avioane.

Aerofly FS vă oferă posibilitatea de a prelua comenzile unui Boeing 747 Jumbo Jet, 787 Dreamliner, Cessna 172, Airbus A320 sau de a mări peisajul foto realist în avioanele de luptă F-18 sau F-15E și de a explora peisajul frumos într-unul singur dintre multe alte aeronave. Explorați cerul cu un nivel de detaliu uimitor și un model sofisticat de dinamică a zborului pentru un realism maxim. O listă completă de zboruri și o listă extinsă de caracteristici sunt disponibile pe https://www.aerofly.com și au fost lansate mai multe DLC-uri care adaugă conținut și funcții suplimentare!

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *