Trailere

Actualizarea PUBG: BATTLEGROUNDS 28.1 prezintă alpinismul în cooperare și primul vehicul electric al jocului

KRAFTON a lansat cea mai recentă actualizare pentru PUBG: BATTLEGROUNDS. Actualizarea 28.1 extinde și mai mult cea mai nouă hartă a jocului, Rondo, cu adăugarea unui vehicul electric și, de asemenea, adaugă alpinism în cooperare și alte îmbunătățiri generale ale jocului.

Rondo: Experimentează primul vehicul electric în PUBG: BATTLEGROUNDS

Rondo, cea mai recentă adăugare la lista diversă de hărți PUBG: BATTLEGROUNDS, va permite acum jucătorilor să se urce la volanul unui vehicul electric cu debutul Pico Bus. Spre deosebire de vehiculele tradiționale, autobuzul este alimentat de baterii și trebuie reumplut la o stație de încărcare.

Actualizări ale gameplay-ului: Sărituri, Co-op Climb și altele

Co-op Climb le vor permite jucătorilor să colaboreze și să depășească obstacole împreună, putând ridica și chiar trage un coechipier în locuri mai înalte. Mecanicii de sărituri au primit, de asemenea, un impuls cu capacitatea de a sărită asupra vehiculelor, promovând noi strategii și o mișcare mai dinamică.

Îmbunătățiri ale pieței: Obiecte noi și ajustări

Jucătorii vor putea cumpăra două articole de vindecare suplimentare de la Piața Rondo – Trusa de prim ajutor și Băutura Energetică. În plus, Weapons Dealer a suferit o transformare, luându-și rămas bun de la Vector și salutând noi arme precum QBZ, AKM, M249 și multe altele.

Îndepărtarea centurii utilitare și ajustări ale jocului de arme

Ca răspuns la feedback-ul jucătorilor, centura utilitare este setată să fie eliminată în următoarea actualizare din martie. Gunplay-ul a primit, de asemenea, ajustări cu modificări ale armelor, cum ar fi JS9 și puștile, pentru o experiență de joc mai echilibrată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *