Știri

Actualizarea PUBG 26.2 aduce articole rare în joc pe piața neagră

Jucătorii PUBG: BATTLEGROUNDS se pregătesc să primească o actualizare majoră cu lansarea versiunii 26.2. Această actualizare aduce o serie de noutăți interesante și ajustări menite să îmbunătățească experiența de joc pentru supraviețuitori. Iată cele mai importante schimbări din actualizarea 26.2:

Piața Neagră: un paradis pentru cumpărători

Cu această actualizare, debutează Piața Neagră, o colecție de articole rare pe care jucătorii le-au găsit anterior greu de obținut. Este o oportunitate excelentă pentru jucători să-și îmbogățească garderoba virtuală cu elemente de colecție. Puteți obține aceste articole rare din lăzile de contrabandă sau cumpărând noul Crafter Pass, care oferă o serie de recompense interesante. Cu jetoanele Piața Neagră, puteți personaliza și crea articole unice pentru a vă distinge pe câmpul de luptă. De asemenea, această actualizare reintroduce skin-urile de armă progresive, oferind jucătorilor o modalitate suplimentară de a personaliza arsenalul lor.

Ajustări de joc: AUG și Dragunov

Pentru a asigura o experiență de luptă mai echilibrată, echipa de dezvoltare a PUBG a făcut câteva ajustări la două dintre armele din joc. AUG a fost supus unor modificări pentru a regla dinamica reculului și a menține echilibrul între arme. În același timp, Dragunov DMR a primit un impuls la ratele de tragere pe minut și recuperarea reculului, ceea ce îl face mai eficient în mâinile jucătorilor pricepuți. Aceste modificări sunt menite să ofere o experiență de luptă mai plăcută și echilibrată.

Pillar Compound: Deathmatch reîncărcat

Actualizarea 26.2 aduce o nouă arenă de Team Deathmatch denumită Pillar Compound. Această hartă este situată în apropiere de Deston și oferă o serie de provocări noi în jocul de arme. Pillar Compound dispune de o clădire centrală, structuri auxiliare și zone înalte specifice fără acces. Această hartă a fost echipată cu Ascenders, asigurând acțiune non-stop și exaltantă pentru jucători. De asemenea, au fost făcute ajustări pentru opțiunile de selecție a hărții pentru a se adapta acestei noi adiții.

Cu această actualizare, PUBG: BATTLEGROUNDS oferă jucătorilor oportunitatea de a experimenta conținut nou și de a-și îmbunătăți arsenalul cu articole rare. Ajustările de armă vin să echilibreze lupta, iar Pillar Compound aduce o nouă arenă pentru fanii modului Team Deathmatch. Cu toate acestea, aceasta este doar începutul, deoarece echipa de dezvoltare pregătește încă două actualizări DLC pentru anul viitor. Oricine achiziționează pachetul DLC care le conține pe toate trei va avea acces și la The Awakened King, primul DLC al lui Remnant 2, programat pentru lansare mai târziu în această lună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *