Știri

Actualizarea Prince of Persia: The Lost Crown adaugă Boss Rematch și Boss Rush Mode

Cea de-a doua actualizare gratuită a Ubisoft pentru Prince of Persia: The Lost Crown este acum disponibilă, aducând mult așteptata opțiune de a înfrunta din nou șefii în modul Boss Revenge. Jucătorii pot acum să se revanșeze împotriva șefilor pe mai multe niveluri de dificultate, având posibilitatea de a înregistra cel mai bun timp. În plus, există și modul Boss Rush, în care Sargon se confruntă cu fiecare șef consecutiv, testându-și rezistența și abilitățile într-o serie de lupte intense.

O opțiune de ajustare a încărcărilor este disponibilă între luptele din modul Boss Rush, oferind jucătorilor șansa de a-și modifica strategia și echipamentul. Cei care reușesc să finalizeze acest mod vor debloca două ținute noi, inclusiv una inspirată din Prince of Persia (2008).

Pe lângă aceste noi moduri, jocul de bază primește o nouă metodă de călătorie rapidă, facilitând traversarea mai rapidă a Muntelui Qaf. Următoarea actualizare, programată pentru vară, va adăuga încercări divine, oferind noi provocări pentru jucători, precum și noi amulete și ținute pentru Sargon. De asemenea, este în lucru un DLC pentru poveste, care va fi lansat mai târziu în acest an.

Ubisoft plănuiește să dezvăluie mai multe detalii despre aceste viitoare actualizări pe 10 iunie, în cadrul evenimentului Ubisoft Forward. Până atunci, jucătorii pot explora noile adăugiri din Prince of Persia: The Lost Crown, disponibil acum pe Xbox Series X/S, PS5, Xbox One, PS4, PC și Nintendo Switch.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *