Știri

Actualizarea Palworld dezvăluie noi prieteni, arme și insule

Într-un trailer recent, dezvoltatorul Pocketpair prezintă anticipata actualizare de vară pentru Palworld, dezvăluind noi prieteni, arme și o insulă captivantă.

Patru noi prieteni au fost prezenți în trailer, inclusiv o broască cu centură neagră, un hibrid de struț de curcan, un dinozaur cu o șapcă de ciupercă și un mistic care poate pluti în aer. Aceste creaturi adaugă o varietate nouă și interesantă în lumea jocului, oferind jucătorilor noi provocări și oportunități de explorare.

De asemenea, în actualizare se regăsesc două noi arme – un aruncător de flăcări și o pușcă futuristă. Aceste arme oferă jucătorilor noi modalități de a se lupta și de a interacționa cu mediul înconjurător.

Noua insulă prezentată în trailer este inspirată din Japonia, cu elemente precum arbori de sakura, porți Torii și un altar tradițional. Pe lângă peisajul frumos, jucătorii vor descoperi și ciuperci supradimensionate, adăugând un element de fantezie în peisajul insular.

Trailerul acoperă doar o parte din ceea ce va conține actualizarea de vară a lui Palworld, iar dezvoltatorul nu a dezvăluit încă o dată exactă de lansare. Cu toate acestea, promisiunile de noi aventuri și posibilități în această lume captivantă sunt cu siguranță încântătoare pentru jucători.

În plus, Pocketpair lucrează și la adăugarea PvP în Palworld prin intermediul Arena, cu lupte 3v3 cu prietenii altor jucători, programate să fie lansate mai târziu în acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *