Trailere

Actualizarea majoră pentru Grounded adaugă noi funcții interesante pentru locuri de joacă

Obsidian Entertainment a dezvăluit detalii despre următoarea actualizare semnificativă pentru jocul lor, Grounded. Această actualizare, numită “Make It and Break It,” aduce noi caracteristici interesante pentru a îmbunătăți experiența jocului de aventură de supraviețuire.

Una dintre caracteristicile majore introduse de actualizarea “Make It and Break It” este funcția “Playgrounds”. Aceasta le permite jucătorilor să creeze propriile nivele folosind un set extins de instrumente. Acest nou set de instrumente, numit “Gadgets and Gizmos,” adaugă adâncime și creativitate în designul nivelurilor, permițând jucătorilor să creeze evenimente și provocări bazate pe sunet.

Actualizarea include, de asemenea, îmbunătățiri ale calității vieții, cum ar fi adăugarea de provocări suplimentare în misiunile “Burgle” și eliminarea slotului pentru mărunțiș al planorului de păpădie. Se așteaptă ca nivelurile create de utilizatori să devină disponibile scurt timp după lansarea actualizării, programată pentru 13 noiembrie.

Grounded, un joc de supraviețuire în curtea din spate, a devenit tot mai popular în rândul jucătorilor, mai ales după lansarea sa oficială în septembrie 2022, după aproape doi ani de acces anticipat. De atunci, jucătorii au beneficiat de actualizări regulate.

Ultima actualizare a fost lansată în septembrie 2023 și a abordat probleme legate de stabilitatea jocului pe consolele Xbox Series X/S. Actualizarea “Make It and Break It” reprezintă o continuare a eforturilor Obsidian de a oferi o experiență de joc mai bogată.

Această actualizare va permite jucătorilor să-și creeze propriile nivele, numite “Playgrounds,” folosind un set extins de instrumente care include aproape toate activele disponibile în joc. Jucătorii pot utiliza aceste instrumente pentru a adăuga mini-jocuri, arene de luptă și puzzle-uri în nivelele create de ei, pe care apoi le pot împărtăși cu comunitatea.

Directorul Grounded, Adam Brennecke, a confirmat că noul set de instrumente nu se limitează doar la construirea nivelurilor. O nouă suită denumită “Gadgets and Gizmos” oferă jucătorilor posibilitatea de a adăuga mai multă adâncime și creativitate la design-ul lor, permițându-le să creeze evenimente sau provocări bazate pe sunet.

Pe lângă aceste adăugiri, actualizarea aduce și îmbunătățiri ale calității vieții, precum provocări suplimentare în misiunile “Burgle,” îmbunătățiri ale gameplay-ului și optimizări pentru a face experiența mai plăcută pentru jucători.

Fără îndoială, jucătorii vor fi încântați să exploreze această actualizare și să-și folosească creativitatea în crearea propriilor nivele. Grounded a fost popular încă de la lansarea sa în acces anticipat în 2020, iar milioane de jucători s-au alăturat aventurii de supraviețuire într-un mediu mic.

Cu lansarea programată pentru 13 noiembrie, se așteaptă ca nivelurile create de utilizatori să apară rapid, aducând noi experiențe și provocări în lumea jocului.

Obsidian Entertainment nu se oprește aici; echipa lucrează la următorul lor joc, Avowed, programat pentru lansare în 2024. Acest RPG urmează să fie o schimbare completă de ritm în comparație cu Grounded și să ducă jucătorii într-o călătorie epică în lumea Eora din franciza Pillars of Eternity.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *