Trailere

Actualizarea gratuită Dorado Crest pentru SteamWorld Build este disponibilă acum!

Thunderful și The Station sunt încântați să dezvăluie că cea mai recentă actualizare gratuită pentru SteamWorld Build poate fi descărcată acum pe multiple platforme, inclusiv PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 și Nintendo Switch. Actualizarea Dorado Crest aduce în joc o hartă nouă cu tematică mezoamericană, oferind trei hărți noi, câte una pentru fiecare strat, împreună cu elemente de decor și clădiri noi.

Cu actualizarea Dorado Crest, jucătorii vor descoperi noul “Sit sacru” în stil piramidal din America Centrală, oferindu-le un bonus unic pentru următoarea partidă și acces la 12 piese noi de decor ambiental, inclusiv piramide, un focar și statui. Această actualizare continuă seria de conținut gratuit, după recenta actualizare a sărbătorilor Jingle Bolts, iar mai mult conținut gratuit este planificat pentru lansare în cursul anului 2024.

SteamWorld Build oferă o experiență captivantă de construcție și gestionare a orașului, cu o cutie de nisip confortabilă și distinctă, adaptată atât pentru console, cât și pentru PC. Jucătorii sunt invitați să dezvăluie terenuri și să ridice case pentru cetățenii cu aburi, să îi hrănească și să le ofere divertisment. Prin aventura în mina abandonată de sub oraș, despre care se spune că este plină de tehnologie străveche, jucătorii vor descoperi resurse naturale și minerale abundente, extinzând orașul și dezvoltând noi niveluri rezidențiale pentru a continua explorarea și pentru a descoperi bogății nemaivăzute.

Cu această actualizare și cu promisiunea de mai mult conținut gratuit în viitor, SteamWorld Build continuă să ofere o experiență captivantă și plină de aventură pentru toți jucătorii săi.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *