Trailere

Actualizarea gratuită de Halloween de la Dungeon Golf Undead Lair este disponibilă acum pe Steam

Pregătiți-vă pentru un sezon înfricoșător cu Dungeon Golf Undead Lair, ultima actualizare de Halloween pentru jocul de petrecere multiplayer amuzant Dungeon Golf. Această actualizare aduce o mulțime de conținut de sezon și este disponibilă acum pe Steam, complet gratuit.

Dungeon Golf este un joc de petrecere multiplayer care combină golful cu elemente dungeon-crawl. Undead Lair, actualizarea de Halloween, adaugă un teren de golf cu 6 găuri, amplasat într-un cimitir sinistru și mlăștinos, decorat cu pietre funerare și plin de capcane și monștri înspăimântători.

Noua actualizare include, de asemenea, Creepy Classic Golf Quest, care oferă 9 niveluri diabolice de provocări. Aceste provocări includ oponenți CPU îmbunătățiți, pentru a testa abilitățile jucătorilor. Pe lângă asta, există și elemente de design tematic de Halloween, cu dovleci și păianjeni care își fac apariția pe teren.

Pentru cei care nu au jucat Dungeon Golf până acum, jocul este un amestec amuzant de golf și aventură într-o temniță. Jucătorii trebuie să navigheze prin niveluri pline de obstacole, inclusiv lava și monștri, pentru a deveni campioni ai Dungeon Golf. Jocul permite să te joci cu până la 3 prieteni în modul multiplayer și oferă 8 personaje excentrice, fiecare cu abilități unice.

Tony Gowland, fondatorul Ant Workshop, creatorii jocului, spune: „Dungeon Golf a fost întotdeauna puțin înfricoșător, cu schelete prezentând cam din prima zi de dezvoltare, dar am simțit că Halloween-ul a fost o șansă grozavă de a ne sprijini cu adevărat și de a oferi jucătorilor un mediu cu totul nou înfiorător în care să te joci – sperăm să-ți placă!”

Dacă nu ai încercat încă Dungeon Golf, acum este momentul perfect, iar actualizarea Undead Lair este complet gratuită pentru toți jucătorii existenți. Dungeon Golf este disponibil în Steam Early Access.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *