Trailere

Actualizarea Gran Turismo 7 adaugă o caracteristică mare, dar există o captură

Gran Turismo 7 a dezvăluit o serie de caracteristici și mașini noi în cea mai recentă actualizare, dar există o veste proastă pentru unii jucători.

Actualizarea SPEC 2 1.40 pentru Gran Turismo 7 a adus cu sine 7 mașini noi și un circuit nou, Lake Louise, care vine cu diferite configurații pentru a explora. De asemenea, actualizarea a introdus noi meniuri, evenimente, provocări și îmbunătățiri ale experienței generale a jocului.

Cu toate acestea, există o captură importantă în această actualizare. Caracteristici precum agentul de șofer AI și cursele cu ecran divizat pentru 4 jucători sunt disponibile doar pentru utilizatorii PlayStation 5, ceea ce poate dezamăgi jucătorii care folosesc PlayStation 4.

Gran Turismo 7 a fost lansat în martie 2022 și a primit recenzii în mare parte pozitive, fiind apreciat pentru grafica sa realistă, jocul fluid și feedback-ul haptic captivant al controllerului DualSense. Cu toate acestea, jucătorii au criticat sistemul de microtranzacții al jocului, considerându-l prea scump. Chiar și așa, Gran Turismo 7 a rămas una dintre cele mai bine vândute ediții din serie și continuă să ofere conținut nou pentru jucători la mai mult de un an de la lansarea sa inițială.

Dezvoltatorul Polyphony Digital a confirmat că actualizarea SPEC 2 1.40 a fost cea mai mare actualizare de până acum pentru Gran Turismo 7, aducând jucătorilor un conținut suplimentar pe care să-l exploreze atât pe PlayStation 4, cât și pe PlayStation 5.

Printre noutățile aduse de această actualizare se numără 7 mașini noi, precum Dodge Charger R/T 426 Hemi ’68, Lexus LFA ’10 și Porsche 911 GT3 RS (992) ’22. De asemenea, circuitul Lake Louise vine cu trei configurații diferite pentru curse.

În ciuda faptului că nu toate caracteristicile sunt disponibile pe PlayStation 4, Gran Turismo 7 rămâne un titlu popular în rândul jucătorilor, iar dezvoltatorii continuă să aducă conținut nou pentru a menține comunitatea implicată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *