Știri

Actualizarea Dying Light 2 adauă un nou mod de joc provocator

Jucătorii ar trebui să se pregătească pentru un nou mod Dying Light 2, care amintește de jocul original, care va veni în următoarea actualizare de conținut.

Modul Nightmare din Dying Light 2 va oferi noi provocări și schimbări de joc similare cu modul Nightmare din primul joc, recompensând jucătorii care doresc o experiență mai dificilă.

Jucătorii se pot aștepta la elemente HUD dezactivate, regenerare mai lentă a rezistenței, urmăriri mai reactive de zombi și un nou inamic numit Tiranul în modul Coșmar.

Techland ascultă feedback-ul jucătorilor, cu adăugarea iminentă a modului Coșmar și actualizările continue care arată angajamentul său față de baza de fani.

Lansat în 2022, Dying Light 2 a devenit unul dintre cele mai bune jocuri de groază de pe Steam. Prezintă o combinație de tactici de împușcături cu zombi și mecanici de supraviețuire într-un cadru deschis, care poate fi jucat solo sau în cooperare.

Într-un blog pentru dezvoltatori pe pagina de aburi Dying Light 2, Tymon Smektala de la Techland a trecut peste câteva dintre detaliile modului Nightmare, care va fi lansat în următoarea actualizare la sfârșitul acestei săptămâni.

Alte modificări includ modul în care funcționează rezistența. Intitulat Tactical Stamina, jucătorii vor observa că se întoarce mult mai lent.

Modul Coșmar vine în urma unei postări de idei de comunitate în care echipa de dezvoltare a cerut feedback de la jucători cu privire la ceea ce doresc să vadă adăugat la joc.

Cu Dying Light 2 sărbătorind recent a doua aniversare, se poate presupune că jocul va continua să primească actualizări în viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *