Trailere

Actualizarea 1.43 pentru Gran Turismo 7 aduce mașini noi și circuite mondiale

Polyphony Digital a lansat cea mai recentă actualizare gratuită pentru Gran Turismo 7, disponibilă acum pentru PlayStation 4 și PlayStation 5. Actualizarea 1.43 aduce mai mult conținut pentru pasionații de curse, inclusiv trei mașini noi și circuite mondiale proaspete.

Printre noutățile aduse de actualizare se numără adăugarea a trei mașini noi: Audi TTS Coupe ’09, Mitsubishi Lancer Evolution IX MR GSR ’06 și Renault R4 GTL ’85. Aceste vehicule pot fi achiziționate de la reprezentanțele Legend Cars și Used Cars, oferind jucătorilor noi opțiuni pentru explorarea lumii virtuale a cursei.

De asemenea, au fost introduse noi circuite mondiale, cum ar fi WeatherTech Raceway Laguna Seca pentru Japonia Clubman Cup 550, Circuitul Tsukuba pentru Sunday Cup Classic și Circuitul Suzuka pentru European Clubman Cup 600. Aceste noi trasee extind varietatea de locații disponibile și oferă provocări noi pentru piloți.

Un alt punct de atracție al acestei actualizări este actualizarea GT Cafe, care primește un nou meniu suplimentar și conversații cu diferiți designeri și personaje de mașini. De asemenea, în cadrul Scapes, a fost introdusă o nouă Curare prezentată, oferind jucătorilor oportunitatea de a explora lanțul muntos Pirinei din Europa.

Această actualizare continuă să îmbunătățească și să extindă experiența oferită de Gran Turismo 7, menținându-l proaspăt și interesant pentru comunitatea sa de jucători. Pentru mai multe informații despre actualizările ulterioare și pentru o recenzie a versiunii PS5, vă rugăm să rămâneți conectați și să consultați sursele oficiale de știri și recenzii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *