Știri

Activision Blizzard angajează personal cu experiență pentru un joc misterios

Activision Blizzard se pregătește pentru un nou proiect misterios, angajând personal senior pentru diverse roluri cheie. Printre acestea se numără un director creativ, un director de design pentru IA de luptă și un director artistic senior.

Detaliile despre acest joc sunt limitate, dar anunțul pentru directorul de creație indică faptul că va trebui să dezvolte IP-ul jocului și să creeze povești cu mai multe sezoane. Există speculații că jocul ar putea fi unul de serviciu live, în linie cu recentele lansări ale Blizzard.

Deși nu există multe informații disponibile în acest moment, remarci recente ale lui Phil Spencer, conducătorul Xbox, indică dorința sa de a vedea o renaștere a vechilor IP-uri ale Activision Blizzard, după achiziția de către Microsoft a companiei. În ciuda incertitudinilor, este clar că acest nou proiect este crucial pentru Blizzard, care caută o victorie după anumite controverse și eșecuri în trecut.

În ciuda disponibilizărilor recente de la Activision Blizzard, acest val de angajări ar putea oferi oportunități pentru talentul deja existent în industrie. Cu toate acestea, așteptările sunt mari pentru acest nou joc, iar Blizzard trebuie să livreze un produs care să întâmpine așteptările fanilor și să depășească controversele trecute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *