Știri

Acest cosplay Baldur’s Gate 3 este atât de realist că oamenii au crezut că este o captură de ecran

La ediția din 2023 a convenției Anime Weekend Atlanta (AWA), un fan pasionat al universului Baldur’s Gate 3 a dat dovadă de o creativitate remarcabilă prin intermediul unui cosplay uluitor al personajului Mol. Acest Tiefling emblematic din Emerald Grove a fost adus la viață cu o precizie și atenție la detalii care au uluit comunitatea de jucători.

Cosplayerul, cunoscut sub numele de PiginaTortilla, a dedicat aproximativ o lună pentru a crea acest cosplay Mol detaliat. Lucrând cu pasiune, a solicitat modelul de caracter complet al lui Mol pentru a asigura autenticitatea și acuratețea detaliilor. Fotografiile ulterioare cu acest cosplay au fost distribuite pe platforma Reddit, unde mulți fani au mărturisit că, la prima vedere, au crezut că este vorba despre o captură de ecran direct din jocul Baldur’s Gate 3.

Unul dintre fani a comentat pe Reddit, afirmând: “Pentru o secundă acolo, am crezut că este o captură de ecran din joc”. Alți utilizatori au exprimat uimirea lor asupra nivelului de realism atins de PiginaTortilla, subliniind faptul că primul cadru pare o redare CGI, iar ulterior au realizat că este vorba despre un cosplay de excepție.

Cosplay-ul Mol realizat de PiginaTortilla demonstrează nu doar abilități tehnice remarcabile, ci și o profundă conectare cu universul Baldur’s Gate 3. Popularitatea jocului BG3 a generat o serie de cosplay-uri de calibru, iar acesta se alătură altor creații notabile, precum cel al cosplayerului profesionist Cinderys, care a colaborat cu dezvoltatorul jocului, Larian Studios, pentru a aduce la viață personajul Shadowheart.

Deși nu este clar dacă PiginaTortilla este un cosplayer profesionist, cert este că pasiunea și munca sa au fost recunoscute și apreciate în rândul comunității Baldur’s Gate 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *