Știri

Accesul beta la The Day Before va fi foarte limitat

Dezvoltatorul Fntastic se pregătește să lanseze beta pentru mult-așteptatul MMO de supraviețuire horror, The Day Before. Cu toate acestea, se pare că accesul la această versiune beta va fi extrem de limitat și rezervat unui grup foarte select de fani.

Această veste vine după ce jocul a fost în centrul unor controverse și speculații, inclusiv zvonuri care susțineau că jocul ar fi fost un fals. Dezvoltatorul a negat aceste afirmații și a continuat să lucreze la proiect.

Conform informațiilor obținute de la dezvoltatorul Fntastic, participarea la versiunea beta a jocului va fi restricționată la jucătorii care fac parte din programul de voluntariat extern al studioului. Acest program implică angajați plătiți și, de asemenea, voluntari reali, neplătiți, care oferă ajutor pe site-ul studioului. Jucătorii care aleg să devină voluntari vor avea acces exclusiv la versiunea beta, care este programată pentru lansare la sfârșitul acestei luni.

Această decizie de a limita accesul la beta doar pentru voluntari ar putea genera noi dezbateri și nemulțumiri în rândul comunității de jucători. Mulți fani ai jocului, care nu au timp sau dispoziția de a se oferi voluntari, ar putea fi dezamăgiți de această veste. Întrebarea cu privire la dacă beta va deveni ulterior accesibil pentru un public mai larg rămâne în suspensie.

În plus, această dezvăluire nu a fost făcută oficial, ci în răspuns la întrebările jurnaliștilor, ceea ce ridică întrebări despre strategia de marketing a jocului. The Day Before rămâne în centrul atenției și cu siguranță va fi supravegheat îndeaproape în zilele următoare.

În ciuda acestor controverse, jocul continuă să fie așteptat cu nerăbdare de către unii fani, iar versiunea beta programată pentru lansare la sfârșitul lunii noiembrie va oferi unei mici comunități de voluntari ocazia de a explora universul post-apocaliptic al jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *