Știri

Abonații PS Plus Premium/Extra primesc un joc gratuit în ziua lansării

Sony a dezvăluit că unul dintre jocurile sale PlayStation Plus Premium/Extra pentru aprilie este, de asemenea, o lansare din prima zi: Tales of Kenzera: ZAU. Jocul de debut de la studioul actorului Abubakar Salim, Surgent Studios, va ajunge în biblioteca Premium/Extra a PlayStation Plus când va fi lansat pe 23 aprilie.

Tales of Kenzera: ZAU este o aventură-acțiune metroidvania 2.5D inspirată de poveștile bantu, care urmărește povestea protagonistului Zau în timp ce acesta se confruntă cu durerea după moartea unei persoane dragi. Scriitorul pentru GameSpot Kurt Indovina a previzualizat viitorul joc la începutul acestui an, lăudând gestionarea cathartică de către Tales of Kenzera a subiectului său, precum și jocul său solid 2.5D metroidvania.

Tales of Kenzera: ZAU va fi lansat pe 23 aprilie pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch și PC, iar pe PlayStation se va alătura listei de titluri PlayStation Plus din prima zi. Titlurile anterioare care au fost lansate pe PlayStation Plus în prima zi includ cel mai bun indie pentru The Game Awards pentru 2023, Sea of ​​Stars.

Sony a anunțat că Dave The Diver, care a fost nominalizat și pentru cel mai bun indie anul trecut, va veni pe PlayStation Plus Premium și Extra pe 16 aprilie, o lansare din prima zi pentru portul jocului pentru PlayStation 4 și 5. Dave the Diver a fost lansat inițial pe PC în iunie 2023 și de atunci a fost lansat și pe Nintendo Switch.

Lista completă a jocurilor care sosesc pe nivelurile Premium, Extra și Classic ale PlayStation Plus în aprilie nu a fost încă anunțată. Cu toate acestea, jocurile gratuite pentru abonații Essential au fost dezvăluite. Gama pentru aprilie include Immortals of Aveum pentru PS5, Minecraft Legends pentru PS5 și PS4 și Skul: The Hero Slayer pentru PS4.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *