Știri

A fost dezvăluit un Xbox Series S și un controler Xbox plutitor inspirate de Dune: partea doi

Microsoft continuă colaborarea sa cu Legendary Pictures și Warner Bros. Pictures prin dezvăluirea unui nou Xbox Series S și a unui controler tematic inspirat de viitorul film, Dune: Part Two.

Noul controler Xbox plutitor este o piesă de colecție, proiectată pentru a pluti peste o platformă specială care imită una dintre dunele de nisip de pe planeta Arrakis. Acest controler este un omagiu adus universului Dune și oferă o experiență de joc captivantă și inovatoare.

În ceea ce privește consola Xbox Series S, aceasta vine într-o schemă de culori inspirată de filmul viitor și este însoțită de un suport elegant, care reproduce aspectul unui ornitopter din universul Dunelor.

Chiar dacă Xbox Series S și controlerul special nu sunt disponibile pentru vânzare, jucătorii au oportunitatea de a câștiga acest set de hardware personalizat prin participarea la o loterie organizată pe contul Xbox X (fostul Twitter). Tragerea la sorți va avea loc în perioada 13 februarie – 25 martie, iar câștigătorii vor avea sansa de a experimenta atmosfera și detaliile inspirate din universul Dune.

Pentru mai multe detalii despre colaborarea dintre Xbox și Dune: Part Two, consultați acoperirea noii expansiuni Dune pentru Microsoft Flight Simulator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *