Știri

A fost anunțată continuarea filmului Super Mario Bros. pentru aprilie 2026

După un succes exploziv cu primul film, Super Mario Bros., care a strâns peste 1,36 miliarde de dolari la box office după lansarea sa anul trecut, Nintendo și Illumination au confirmat că se pregătește o continuare. Aceasta urmează să fie lansată pe 3 aprilie 2026 în Statele Unite și în alte regiuni, fiind planificată să ajungă și în alte teritorii pe parcursul aceleiași luni.

Anunțul a fost făcut de creatorul Mario, Shigeru Miyamoto, în cadrul MAR10 Day 2024, cu producătorul Chris Meledandri confirmând revenirea regizorilor primului film, Aaron Horvath și Michael Jelenic. Echipa de la Illumination Paris a început deja munca pe animație, lucrând la decoruri pentru “mediile noi” care vor fi prezentate în film. Nintendo of America a promis că vor fi obsedați de fiecare detaliu pentru a asigura autenticitatea și calitatea producției.

Deși nu au fost încă dezvăluite detalii concrete despre poveste sau personaje, Nintendo sugerează că vor “lărgi și mai mult lumea lui Mario” cu o “poveste strălucitoare și distractivă”. Acest lucru ridică întrebări despre posibilitatea introducerii altor proprietăți Nintendo în film, cum ar fi seria The Legend of Zelda, care primește propriul său lungmetraj cofinanțat de Sony Pictures.

În timp ce fanii așteaptă cu nerăbdare să afle mai multe despre continuarea Super Mario Bros., seria Mario continuă să fie în centrul atenției cu lansări majore precum Super Mario Bros. Wonder și Paper Mario: The Thousand-Year Door, împreună cu remasterizarea Luigi’s Mansion 2 HD pentru Nintendo Switch.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *