Trailere

A fost anunțată colaborarea Street Fighter 6 x Monster Hunter cu ocazia celei de-a 20-a aniversare a seriei

Capcom a făcut o declarație surprinzătoare în cadrul fluxului live al aniversării de 20 de ani a Monster Hunter, dezvăluind o colaborare specială cu Street Fighter 6. Această colaborare adaugă Rathalos Armor, permitând jucătorilor să-și personalizeze luptătorii și să se lupte îmbrăcați în celebra armură în diferite moduri de joc.

În plus, Battle Hub-ul va fi decorat cu ecrane tematice Monster Hunter, inclusiv un impresionant afișaj Rathalos, pentru a sărbători aniversarea seriei. Această colaborare va începe în luna aprilie, iar jucătorii sunt încurajați să rămână atenți pentru mai multe detalii despre cum pot obține armura Rathalos.

Pe de altă parte, Street Fighter 6 este deja disponibil pentru Xbox Series X/S, PS5, PS4 și PC. În curând, va fi lansat și al patrulea și ultimul personaj DLC din Anul 1, Akuma. De asemenea, se lucrează la conținutul pentru al doilea an, însă încă nu au fost dezvăluite detalii despre personajele viitoare.

În ceea ce privește Monster Hunter Wilds, așteptatul titlu va fi lansat în 2025 pentru Xbox Series X/S, PS5 și PC. Fanii sunt nerăbdători să afle mai multe detalii despre acest joc, iar Capcom promite să dezvăluie mai multe în această vară.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *