Știri

A fost anunțat Returnal: Fallen Asteria – un roman grafic legat de universul Returnal

Housemarque a anunțat astăzi lansarea unui roman grafic legat de universul jocului lor de tip rogue, Returnal, intitulat Returnal: Fallen Asteria. Acest roman grafic de 88 de pagini, produs în colaborare cu Dark Horse Comics, va fi disponibil în librării începând cu data de 22 octombrie, iar în magazinele de benzi desenate începând cu data de 23 octombrie. Un videoclip animat al primului număr este deja disponibil, oferind o privire înăuntrul acestui nou adițional la lore-ul Returnal.

Returnal: Fallen Asteria urmărește povestea Selenei pe planeta Atropos, explorând misterul Umbră Albă și reamintindu-și evenimentele din trecut. Prin paginile acestui roman grafic, Selene își dă seama treptat cum se schimbă lucrurile cu fiecare ciclu al său pe planeta ostilă. Cu un total de 88 de pagini, acest roman grafic promite să aducă o nouă perspectivă și adâncime în universul captivant al lui Returnal.

În prezent, detalii suplimentare despre Returnal: Fallen Asteria sunt încă puține, însă fanii pot fi siguri că vor fi pe fază pentru mai multe informații în lunile următoare. Returnal este disponibil pentru PS5 și PC, iar cel mai recent update, Ascension, a adăugat noi conținuturi și caracteristici, inclusiv suport cooperativ pentru două persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *