Știri

A fost anunțat Alien: Rogue Incursion – un joc VR de acțiune și groază

Un nou joc video Alien este pe cale să fie lansat în acest an, iar fanii pot să-și pregătească simțurile pentru o experiență intensă. Dezvoltat de Survios și 20th Century Games, Alien: Rogue Incursion promite să ofere o combinație de acțiune și groază în realitatea virtuală.

Jocul va fi disponibil pe PlayStation VR 2, Meta Quest 3 și PC VR prin Steam, aducând o poveste originală în care jucătorii se confruntă cu o misiune finală disperată, în timp ce trebuie să se lupte pentru supraviețuire împotriva înspăimântătorilor Xenomorfi.

Directorul de produse Survios, TQ Jefferson, a subliniat că Alien: Rogue Incursion oferă o experiență cinetică și explorare captivantă, cu scopul de a produce senzația autentică de frică.

Această colaborare între Survios și 20th Century Games este anticipată de la anunțul parteneriatului lor din 2022. Lansarea jocului vine înaintea următorului film din universul Alien, intitulat Alien: Romulus, care se anunță a fi la fel de înfricoșător ca și predecesorii săi.

În timp ce Alien: Rogue Incursion aduce o nouă perspectivă asupra IP-ului Alien în lumea jocurilor video, nu este prima incursiune a francizei în genul horror. Jocul Alien: Isolation din 2014 de la Creative Assembly a fost aclamat pentru modul în care a combinat stealth-ul cu suspansul, oferind o experiență captivantă în care jucătorii investigau o stație spațială infestată de Xenomorfi.

Fanii sunt deja entuziasmați de posibilitatea de a se confrunta cu înfricoșătorii Xenomorfi în realitatea virtuală și a experimenta senzații care le vor face pielea să se târască în timp ce se luptă pentru supraviețuire.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *