Lansări

7 Days to Die iese din accesul anticipat după aproape 12 ani

După o lungă perioadă de acces anticipat, 7 Days to Die se pregătește să părăsească această etapă și să se lanseze oficial la versiunea 1.0. Dezvoltatorii, The Fun Pimps, promit să continue să susțină jocul și după această lansare.

Versiunea 1.0 va aduce numeroase îmbunătățiri, inclusiv un nou sistem gore pentru zombie, materiale reconstituite pentru vehicule, un sistem de provocare nou, mai multe variante de zombie și suport actualizat pentru controler. Planurile viitoare includ un sistem de garderobă, introducerea bandiților și un mod poveste, împreună cu suportul Steam Workshop.

Accesul anticipat se va încheia în iunie, moment în care prețul va crește de la 36 USD la 45 USD. Jocul va avea o ultimă perioadă de reducere pe Steam între 22 aprilie și 29 aprilie.

În timp ce 7 Days to Die se pregătește pentru lansarea sa oficială, este unul dintre puținele jocuri de acces timpuriu care a reușit să ajungă la acest punct. Se poate să fie urmat de alte titluri de lungă durată, cum ar fi Project Zomboid sau Star Citizen.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *