Trailere

33 Immortals dezvăluie primul șef, Lucifer

Într-un nou trailer captivant pentru jocul roguelike de acțiune în cooperare, 33 Immortals, dezvoltatorul Thunder Lotus dezvăluie primul șef al jocului: Lucifer.

Anunțat anterior la Xbox Games Showcase, 33 Immortals promite o experiență unică, în care 33 de jucători cooperează pentru a înfrunta provocările infernului. În trailerul recent, jucătorii primesc o privire înfricoșătoare asupra lui Lucifer, o entitate masivă și demonică cu trei capete.

Lucifer servește ca primul șef al jocului și poate fi găsit în Inferno, prima zonă a jocului. Pentru a-l învinge, jucătorii trebuie să identifice și să lovească punctul său slab, inima, în timp ce se feresc de atacurile devastatoare ale acestuia. Este necesară o cooperare strânsă între jucători pentru a depăși această provocare formidabilă.

Trailerul oferă o privire detaliată asupra gameplay-ului și a mecanicilor, oferind jucătorilor o idee despre ceea ce îi așteaptă în acest univers roguelike.

33 Immortals este programat să intre în acces anticipat pentru Xbox Series X/S și PC în acest an, cu o versiune beta închisă disponibilă în perioada 24 mai – 2 iunie. Jocul va fi, de asemenea, disponibil prin Game Pass, oferind oportunitatea pentru jucători să se alăture aventurii demonice și să își testeze abilitățile în lupta împotriva lui Lucifer și a altor pericole din Inferno.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *