Știri

33 Immortals Closed Beta este live pe Xbox Series X/S și PC

Beta închisă pentru roguelike-ul co-op de 33 de jucători de la Thunder Lotus, 33 Immortals, este acum disponibilă pe Xbox Series X/S prin Game Pass și PC prin Epic Games Store. Aceasta va fi activă până pe 2 iunie, așa că înscrieți-vă acum pentru a avea șansa de a juca.

Dezvoltat de Thunder Lotus Games, 33 Immortals se concentrează pe un grup de 33 de suflete blestemate care luptă împotriva judecății lor finale. La început, jucătorii sunt împrăștiați și trebuie să îndeplinească diferite provocări pentru a se întâlni și a coopera în vederea finalizării Bătăliilor Ascensiunii împotriva hoardelor inamice. Totul culminează cu o luptă copleșitoare cu șefii.

La ID@Xbox Showcase de luna trecută, am primit o privire rapidă asupra unuia dintre șefi – Lucifer, care locuiește în Inferno. Este o provocare devastatoare, chiar și pentru 33 de jucători care lucrează împreună, dar și un spectacol deosebit. Verificați aici.

33 Immortals se va lansa în acces anticipat la sfârșitul acestui an și va fi disponibil și pe Steam. Scopul dezvoltatorilor este de a primi feedback-ul jucătorilor și de a folosi o comunitate activă pentru a „explora idei diferite” și a „găsi ceea ce funcționează cel mai bine”. S-ar putea să aflăm mai multe despre data lansării la Xbox Games Showcase pe 9 iunie, așa că rămâneți pe fază pentru mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *