Știri

2XKO, viitorul joc de luptă al Riot Games, este într-o perioadă de testare beta

Următorul joc de luptă de la Riot Games, 2XKO, își pregătește debutul cu o fereastră de lansare și planuri pentru o perioadă de testare beta publică. Proiectul, anterior cunoscut sub numele de Project L, a atras atenția comunității de jucători de luptă, iar acum se apropie momentul să descoperim ce aduce nou.

Jocul promite să aducă Campionii League of Legends într-o arenă de luptă 2v2, dezvoltat de aceeași echipă care a creat și jocul experimental Rising Thunder. Cu o echipă de experți din industria jocurilor de luptă, inclusiv frații Cannon și jucători profesioniști precum Clockw0rk, 2XKO este pregătit să ofere o experiență unică în peisajul jocurilor de luptă.

În ciuda unei primiri reci a schimbării numelui de la Project L la 2XKO, jocul a reușit să atragă un interes considerabil din partea comunității de jucători. Mulți au avut ocazia să testeze jocul și primele impresii sunt pozitive, apreciind sistemul său inovator de echipă și intrările simple.

Pe piața aglomerată a jocurilor de luptă, 2XKO își propune să se evidențieze prin stilul său de luptă bazat pe etichete și prin adaptările sale din universul League of Legends. De la alegerea unui mecanic Fuse suplimentar înainte de meci până la posibilitatea unui jucător în viață de a folosi abilitățile partenerului său doborât, 2XKO promite să ofere o experiență captivantă pentru fanii genului.

În timp ce jocurile de luptă au cunoscut o renaștere în ultima perioadă, cu o serie de titluri noi și actualizări ale celor existente, 2XKO este pregătit să se alăture competiției și să își găsească propriul său loc în inima comunității de jucători.

Cu o listă în creștere a Campionilor League of Legends care se alătură jocului, precum Ahri, Darius, sau Jinx, și cu promisiunea unei experiențe online fără probleme datorită netcode-ului de încredere, 2XKO are toate ingredientele pentru a deveni un succes în peisajul jocurilor de luptă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *