Știri

2 noiembrie va fi o zi mare pentru fanii Dead Island

Fanii francizei Dead Island vor dori să se asigure că joia viitoare, 2 noiembrie, este înconjurată în calendarele lor.

Prima extindere majoră DLC a Dead Island 2, intitulată Haus, va fi lansată pe 2 noiembrie, oferind fanilor o actualizare mai substanțială de așteptat. DLC-ul va prezenta o poveste despre un miliardar care a organizat un „cult techno-morții” în mijlocul apocalipsei zombie.

Al doilea DLC, SOLA Festival, care va fi lansat în Q2 2024, va avea loc la un festival de muzică din Los Angeles și încă nu se știu multe despre el.

2 noiembrie este ziua în care jocul co-op de ucidere a zombiilor Dead Island 2 va lansa prima sa extindere majoră DLC, intitulată Haus. Dead Island 2 a fost lansat în sfârșit la începutul acestui an, după ce a fost prins în iad de dezvoltare timp de aproape un deceniu. La lansare, Dead Island 2 a câștigat recenzii mixte, deși a fost în general considerat un succesor demn al predecesorului său, cu o grafică impresionantă și o distracție solidă pentru uciderea zombiilor, blocată de unele probleme tehnice.

De la lansare, Dead Island 2 a primit actualizări importante care au îmbunătățit experiența abordând cele mai mari erori ale sale. În curând, fanii vor avea de așteptat o actualizare mai substanțială, deoarece dezvoltatorul Dambuster Studios și editorul Deep Silver se pregătesc să lanseze DLC-ul Haus pentru Dead Island 2.

Planurile DLC și foaia de parcurs ale lui Dead Island 2 au fost anunțate la câteva luni după lansarea jocului. La acea vreme, a fost confirmat că Dead Island 2 va avea cel puțin două expansiuni DLC pentru ca fanii să le verifice, prima, Haus, lansând în Q4 2023. Haus a fost confirmat că va lansa joi, 2 noiembrie. Anunțul a fost făcut pe Twitter împreună cu câteva elemente de artă cheie pentru DLC, deși un trailer oficial încă nu a fost publicat. În timp ce fanii așteaptă să vadă DLC-ul Dead Island 2 în acțiune, ei pot lua notă de descrierea care a fost lansată anterior pentru acesta, care spune că DLC-ul va fi despre un miliardar care a organizat un „cult techno-death” în mijlocul a apocalipsei zombie.

Când apare DLC-ul Dead Island 2?

Data lansării DLC-ului Dead Island 2: joi, 2 noiembrie
Fanii Dead Island 2 vor dori să-și reunească grupul de cooperare pentru lansarea lui Haus pe 2 noiembrie. Cei care încă nu s-au saturat de Dead Island 2 după lansarea Haus pe 2 noiembrie pot aștepta cu nerăbdare jocul. a doua expansiune, SOLA Festival, care urmează să fie lansată în Q2 2024. Nu se știu multe despre DLC-ul SOLA Festival, cu excepția că este plasat la un festival de muzică din Los Angeles. Pe baza modului în care a fost gestionată data lansării pentru primul DLC al lui Dead Island 2, fanii probabil nu vor afla mai multe despre DLC-ul SOLA Festival decât cu o lună înainte de lansare.

Rămâne de văzut dacă DLC-ul Dead Island 2 este suficient pentru a convinge jucătorii depășiți să reia jocul, dar ar putea reaprinde un anumit interes pentru jocul cu zombi. Este puțin probabil ca DLC-ul să fie la fel de expansiv ca Dead Island: Riptide de sine stătător, care a fost lansat pentru primul joc, dar ar trebui să ofere totuși fanilor o mulțime de motive pentru a reintroduce jocul pe 2 noiembrie.

Dead Island 2 este disponibil acum pentru PC, PS4, PS5, Xbox One și Xbox Series X.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *